varen in de herfstmaanden

Varen in de herfstmaanden met Pikmeerkruiser

  Varen in de herfstmaanden met Pikmeerkruiser

  Voor velen betekent de herfst het einde van een prachtig vaarseizoen. We maken ons schip gereed voor de winterstalling en gaan aan de slag met het onderhoud. Oftewel, varen in de herfstmaanden zit er niet perse in. Maar waarom wordt er niet gevaren tijdens één van de mooiste maanden van het jaar? Ook wanneer de temperaturen lager liggen is het prima vertoeven op het water met Pikmeerkruiser. Een uitgelezen moment om bijvoorbeeld het Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld in te trekken!

  Varen in de herfstmaanden: Betoverende vaarroutes

  De herfst kan toch wel als een van de mooiste periodes van het jaar worden gezien. In oktober en november veranderen de bladeren aan de bomen in de prachtigste kleuren en voorziet dit de vaarroutes van betoverende herfstkleuren. De temperaturen beginnen in deze maanden al wel te dalen, maar dat is geen enkel probleem in een Pikmeerkruiser. Dankzij centrale verwarming kunt u aangenaam genieten van de schoonheid van de natuur. Behoefte aan frisse buitenlucht? Met een warm deken, een comfortabele stoel en een dampende kop warme chocolademelk kunt u op het dek genieten van alle kleuren die de herfst met zich meebrengt. Veel bootverhuurders stoppen met verhuren van boten in oktober/november. Zonde, vinden wij. Gelukkig zijn er nog enkele verhuurders waarbij het gehele jaar door boten gehuurd kunnen worden. Bijvoorbeeld bij ons, Jachtverhuur Pikmeerkruiser.

  Varen tijdens de herfstmaanden kent vele voordelen

  Varen in de herfstmaanden kent vele voordelen. In zomermaanden geniet iedereen van zijn of haar vakantie waardoor het soms enorm druk kan zijn op het water. Onderweg, in havens en in sluizen. Tijdens de herfst is het vele malen rustiger op het water waardoor u meer rust ervaart dan de maanden ervoor. Het kan zomaar zijn dat u dorpen en steden die u kent op een hele andere manier gaat ontdekken hierdoor.

  Geen wachttijden en gunstiger geprijsd

  Een groot voordeel van varen in de herfstmaanden is dat er geen wachttijden zijn bij de sluizen. Bovendien zijn de prijzen voor een vaarvakantie in het naseizoen gunstiger dan in de zomermaanden en wie flexibel is kan bij Pikmeerkruiser een motorjacht huren voor een aantrekkelijke prijs.  Varen buiten het hoogseizoen is prettiger, want u heeft nu alle kans het vaarplezier, interieur en vaareigenschappen van een Pikmeerkruiser zelf te testen. Hoe makkelijk gaat het manoeuvreren eigenlijk? En wat maakt het varen met een Pikmeerkruiser nu zo’n fijne ervaring?

  Ideaal moment voor een stedentrip

  De herfst is een ideaal moment om een stedentrip te plannen. Er is veel te bezichtigen en vele bezoekers en lange wachttijden zijn er niet. Door de luxe en comfort van een Pikmeerkruiser komt u bijna overal. Met een Pikmeerkruiser kunt u bijvoorbeeld naar Amsterdam, een bijzondere tocht maken naar Parijs of steden in de buurt bezoeken. Vanwege de lage doorvaarhoogte zijn Pikmeerkruisers bij uitstek geschikt om ook kleinere vaarwegen te bevaren.

  Zelf ervaren?

  Varen op een Pikmeerkruiser is een gevoel dat niet te vergelijken is: uitstekende vaareigenschappen, een zee van ruimte, een complete uitrusting en een fantastische inrichting. Zelf ervaren? Niet alleen laten we vanuit onze werf gloednieuwe jachten het water inglijden, we verhuren ze ook. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor het huren van een motorjacht.

  Share
  This

  Stuur een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.