Herstoffering

Stofferen op maat

Een andere upgrade die wij hier op onze Jachtwerf bieden is (her)stoffering van uw bootinterieur. Stofferen is een vak apart. Onze ervaren medewerkers hebben oog voor detail en werken altijd precies op maat. “Een mooi gestoffeerd interieur is te herkennen aan de goede afwerking en de kwaliteit ervan. Daarom stofferen wij alleen met de mooiste materialen van de beste kwaliteit. Hierbij houden we rekening met lichtechtheid en onderhoudsvriendelijkheid van de stof.”

Uw boot, uw keuzes

Elke wens van een klant is voor ons een uitdaging. Zolang het maar binnen onze hoge kwaliteit- en comfortnormen kan worden uitgevoerd is alles mogelijk. Zo hebben we met een internationale klant een zeer minimalistisch en licht interieur gerealiseerd met licht eiken hout en beige stoffering.

Laat u inspireren

Met meer dan een halve eeuw ervaring in het stofferen van bootkussens en banken voor alle typen schepen kunnen wij u zeer goed adviseren op het gebied van stoffen die geschikt zijn voor uw type jacht. Zowel voor buiten als binnen. Neem contact met ons op of kom eens langs op onze werf in Grou, en laat u inspireren.

Bent u nieuwsgierig geworden?

afspraak-maken

Of bel: 0566-621719