Update rondom COVID-19 en nieuwe verhuurboot

  Inmiddels zitten we al een paar weken met z’n allen in een zeer uitzonderlijke tijd. Elk bedrijf heeft op haar eigen manier te maken en/of last van de coronacrisis. Pikmeerkruiser kan haar deuren gelukkig openhouden! En daar zijn we enorm blij mee. Op onze jachtwerf in Grou zorgen wij er met z’n allen voor dat we, ondanks COVID-19, onze werkzaamheden uit kunnen voeren en u kunnen blijven bedienen!

  In de werf houden onze medewerkers 1,5 meter afstand. Op die manier kunnen wij gelukkig onze werkzaamheden nog steeds uitoefenen. Ook houden wij ons aan de rest van de algemene hygiënerichtlijnen. Als u zich daar ook aan houdt, ontvangen wij u graag in Grou!

  Wij zijn open!

  Onze deuren zijn dus geopend! Wel vragen wij aan u of u vooraf aan een bezoek telefonisch contact wilt opnemen. Hiermee voorkomen we een wachtrij in onze ontvangstruimte.

  Nieuws: Pikmeerkruiser in de verhuur

  Waar zijn wij momenteel druk mee? Onze nieuwe verhuurboot ligt sinds kort in het water! Mét nieuwe kleur! Het is een Pikmeerkruiser 44 OC.  Dit seizoen nog te huur! 4 vaste slaapplaatsen en uit te breiden naar 6. Binnenkort meer hier over. Heeft u interesse? Neem dan contact op!

  Wij hopen dat u allen ook gezond bent en hopen u snel te zien.

  Share
  This

  Stuur een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.