Stalling boothuizen

Winterstalling boot Friesland- Alles onder één dak!

Stalling voor uw boot nodig in Friesland? Uw boot is een kostbaar bezit, maar ook kwetsbaar. Een goede stalling is dan ook erg belangrijk, maar niet iedereen heeft thuis een overdekte ligplaats. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw boot in één van onze overdekte ligplaatsen te laten overwinteren of een overdekte ligplaats voor het hele jaar te huren. Bij luxe motorjachten hoort een luxe ligplaats. Onze stallingplaatsen zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle boothuizen een eigen stroomaansluiting en een watertappunt.

Meer dan 100 overdekte ligplaatsen

Onze Jachtwerf in Friesland heeft maarliefst 130 eigen boothuizen voor (winter)stalling van uw boot. Uw boot staat bij ons schoon en netjes opgeslagen en is in goede handen. Daarnaast kunnen we uw boot indien gewenst meteen zomer- of winter vaarklaar maken of een servicebeurt geven. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Mocht u voor de zomer of winter een plek voor uw boot zoeken, neem dan contact met ons op.

Ideale ligging

Onze boothuizen en ligplaatsen zijn naast de goede service die wij bieden ook populair vanwege de unieke ligging aan het Pikmeer. Vanuit uw boothuis of ligplaats vaart u zo het Pikmeer op. Via het Pikmeer kunt u vervolgens doorvaren naar de prachtige Friese Meren.

Bent u nieuwsgierig geworden?

afspraak-maken

Of bel: 0566-621719

stalling