Jachtverhuur

Motorjacht verhuur

Wilt u een motorjacht huren? Niet alleen laten we vanuit onze werf gloednieuwe jachten het water inglijden, we verhuren ze ook. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor het huren van een motorjacht.

De Pikmeerkruiser op de proef

Het gevoel van een echte Pikmeerkruiser leert u alleen kennen door het zelf te ervaren. Daarom bent u van harte welkom op onze jachtwerf, waar we u graag verschillende modellen laten zien en u uitgebreid informeren. Daarnaast verhuren we een Pikmeerkruiser 44 OCS aan belangstellenden. Zo kunt u in alle comfort genieten van de Friese meren. Vanwege de lage doorvaarhoogte zijn deze Pikmeerkruisers bij uitstek geschikt om ook kleinere vaarwegen te bevaren. Vaar en ervaar het zelf.

Huur een 4-persoons avontuur

De Open Kuip die wij verhuren biedt plaats voor 4 personen. Onder de kruipbank kunnen namelijk nog twee gasten slapen in het slaapvertrek. Geniet samen van de bijzonder luxe inrichting en het comfort tijdens het varen. Met de boeg- en de hekschroef kan ook de iets minder geoefende watersporter probleemloos aanmeren en weer wegvaren.

Er is één Pikmeerkruiser beschikbaar voor de verhuur, bouwjaar 2020!:

Pikmeerkruiser 44 OC:

Klik hier voor prijslijst 

Klik hier voor de specificaties en foto’s


Bent u nieuwsgierig geworden?

afspraak-maken

Of bel: 0566-621719