Pikmeerkruiser is aanwezig op de voorjaarsshow van Motorboot Sneek

  Dit jaar is Pikmeerkruiser aanwezig op de voorjaarshow van Motorboot Sneek. Deze show is één van de grootste, zo niet de grootste, show van heel Noord Nederland. Er staan op de show meer dan 200 jachten, die u allen kunt bekijken. De show is op 12, 13 en 14
  april 2019 en u kunt van 10.00-17.00 de boten bekijken

  Motorboot Sneek

  Het unieke aan de show van Motorboot Sneek is dat het evenement plaats vindt op de locatie van de aanbieders. De organisatoren zorgen voor een persoonlijk samengestelde route en hierdoor krijgt u meteen een kijkje achter de schermen. Tevens is er op elke locatie volop gelegenheid om geïnformeerd te worden over de laatste trends en ontwikkelingen in de motorboten wereld. Kortom: een echte liefhebber van motorboten kan dit niet missen! Motorboot Sneek is hét evenement voor het vinden van uw droomboot!

  Pikmeerkruiser tijdens Motorboot Sneek

  Premier 44′ OC

  Wij staan met twee van onze boten op de voorjaarsshow! Namelijk een Pikmeerkruiser Premier 44′ OC en een 48′ OC. De 44′ OC is net gereed gemaakt in onze loods en ondergaat nu nog de laatste werkzaamheden voordat de boot te water gaat. Deze is dus helemaal brandnieuw te bezichtigen op de show! U kunt hier alvast een kijkje nemen. Op de foto’s kunt u precies zien welke fases de boot heeft doorlopen en hoe Pikmeerkruisers worden gebouwd.

  Premier 48′ OC

  Uit een inruil hebben we een prachtige Pikmeerkruiser terug gekregen. Het is een boot uit 2016, dus nog erg jong. Voorzien van vele gemakken, daarnaast beschikt de boot over stabilizers, waarmee deze luxe Pikmeerkruiser zelfs de ruigste wateren aankan. Kom gerust even kijken bij ons en deze boot en ervaar zelf hoe het is om een Pikmeerkruiser te bezitten. Zien we u daar?

  Navigatie route en meer informatie over Motorboot Sneek

  Op de website kunt u meer informatie vinden over de voorjaarsshow van Motorboot Sneek. Zoals de kaart en welke route u kunt lopen. Wij zijn bij stand I te vinden. We verwelkomen jullie graag en onder het genot van een hapje en drankje kunnen we verder praten!

  Share
  This

  Stuur een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.