Pikmeerkruiser club

Het Pikmeerkruiser gevoel

Varen op een Pikmeerkruiser is een gevoel dat niet te vergelijken is: uitstekende vaareigenschappen, een zee van ruimte, een complete uitrusting en een fantastische inrichting. Vandaar ook dat onder klanten de behoefte is ontstaan dit speciale, warme “Pikmeerkruiser gevoel” met elkaar te delen. Al vanaf het begin zoeken Pikmeerkruisers elkaar op, bezoeken ze elkaars boten en delen ze elkaars prachtige reisverhalen. En zo is in 1987 de hechte Pikmeerkruiserclub (PMKC) ontstaan: door Pikmeerkruisers, voor Pikmeerkruisers.

Boot voor de reislustige

Door de luxe en comfort van een Pikmeerkruiser komt u bijna overal. Het voelt als een tweede huis. Dat gevoel overal heen te kunnen varen is onmiskenbaar voor de Pikmeerkruiserclub. Vandaar dat zij graag hun reisverhalen met elkaar delen. Hier kunt u dan ook de prachtige reisverhalen van andere Pikmeerkruisers lezen zoals een zomerreis naar de Ardennen en een bijzondere tocht naar Parijs, waar ze vanaf rivier de Seine de Eiffeltoren bewonderen. Er zullen nog veel meer mooie verhalen bijkomen, bent u er de volgende keer bij?

Samen reizen

Er is één eigenschap die alle bezitters van een Pikmeerkruiser delen: de passie voor reizen. Vandaar ook dat de Pikmeerkruiserclub elk jaar meerdere tochten organiseert. Met bestuursleden in onder andere Heerenveen, Amstelveen maar ook Bussum komt de Pikmeerkruiserclub overal. Zo kunt u ons tegenkomen tijdens vaartochten door pittoreske dorpjes in Nederland, richting het eiland Terschelling maar kunt u ook tientallen Pikmeerkruisers over de kronkelende Theems of zelfs dwars door Frankrijk zien varen. Een adembenemend gezicht. Ook met een gezellige groep een mooie tocht maken door Parijs, Berlijn of België? Meld u aan voor de Pikmeerkruiserclub en neem eens een kijkje in onze agenda voor wat er dit jaar zoal op het programma staat.

Wilt u meer weten?

 

Voor meer informatie over de Pikmeerkruiser club, stuur een e-mail naar: meerauke@outlook.com