Over ons

Over Ons – Over Pikmeerkruiser

Pikmeerkruiser gaat ver terug. Inmiddels is de derde generatie aan het roer. Op deze pagina lees je over het herkenbare karakter van Pikmeerkruiser.

Niet alleen de Pikmeerkruiser heeft een herkenbaar karakter. Ook de medewerkers zijn stuk voor stuk uniek, en leveren allemaal hun eigen steentje bij aan de perfecte Pikmeerkruiser. Ambacht, een tevreden klant en steeds weer opzoek naar méér comfort en luxe is wat de medewerkers drijft. Ze vertrouwen blind op elkaar en zijn een op elkaar ingespeeld team. Samen leveren ze uniek maatwerk. Geen wens is te gek.

Streven naar perfectie sinds 1963

Dat we inmiddels al 550 boten vanaf de tekentafel hebben mogen maken, zegt wel genoeg over het feit dat we ons continu ontwikkelen,” zegt Hendrik de Groot. Hij wil graag uitleggen waarom de Pikmeerkruiser bijna tegen perfectie aanzit: “Bij elke Pikmeerkruiser streven we dan ook naar meer, naar net dat ene kleine extra detail. Of het nu gaat om nog meer ruimtebenutting, ruimtebesparing of nog meer comfort. Stapje voor stapje streven we naar perfectie en dat doen we al sinds 1963. Bouwe de Groot, tweede generatie van Pikmeerkruiser vult uit bescheidenheid aan: “Perfect zullen we nooit zeggen, want wij zijn van mening dat het altijd nóg mooier, beter of praktischer kan. Dat zeiden we bij de 10de Pikmeerkruiser, maar ook bij de 550e .”

Over pikmeerkruiser:  leveren aan heel Europa

Wij leveren aan liefhebbers uit heel Europa. Op dit moment wordt er hier op de jachtwerf gewerkt aan vier boten.” Vol trots loopt Hendrik (derde generatie en momenteel eigenaar) door de werf en wijst de vier boten aan die naast elkaar in de steigers staan: “Deze is voor klanten uit Engeland, de boot ernaast voor Nederlanders, dan hebben we hier nog een Duitse klant en voilá: hier ligt Frankrijk.” De Pikmeerkruiser komt overal, de klanten komen overal vandaan, elke Pikmeerkruiser wordt weer gemaakt met andere specifieke wensen en dat maakt het proces zo bijzonder. Kom dan ook gerust eens langs voor een bakje koffie en een rondleiding door onze Jachtwerf.

 

Kenmerk van familie de Groot én de Pikmeerkruiser

De ambitie om altijd weer met nieuwe ideeën en nieuwe toevoegingen te komen en alle klantenwensen te vervullen kenmerkt de familie de Groot én de Pikmeerkruiser. “De droom van de klant wordt onze droom, en we zullen dan ook altijd tot het uiterste gaan om deze droom uit te laten komen,” aldus Hendrik de Groot.

Jachtbouwer in Grou

Wat de jachtbouwer in Grou bijzonder maakt is dat alles onder één dak gefabriceerd wordt. Het gezegde: “vakmanschap is meesterschap” is zeker van toepassing op Pikmeerkruiser. Het begint met een paar uitgesneden platen staal die uiteindelijk uitgroeien tot een luxe jacht. Omdat alles in onze eigen werf gefabriceerd wordt zijn de lijnen kort en zijn we uiterst flexibel. Alle wensen van de klant kunnen verwerkt worden, of u nu liefhebber bent van een modern of klassiek interieur en alles daar tussenin.

Altijd herkenbaar

Wat voor uitvoering, model of specifieke wensen er ook aan te pas komen: de Pikmeerkruiser is altijd herkenbaar. Bij ons kunt u dan ook altijd vertrouwen op een perfect op maat gemaakte motorjacht. Wij gaan voor optimale dienstverlening. We hebben een overzichtelijk assortiment bestaande uit drie overkoepelende modellen: de Open Kuip, Achterkajuit en de Flybridge. Deze modellen zijn natuurlijk continu in ontwikkeling. Er wordt altijd gekeken hoe ze nóg comfortabeler en luxer kunnen worden gemaakt. Waarom 200 verschillende motorjachten verkopen als er maar een paar de beste kunnen zijn? Wij gaan alleen voor het beste, en hebben daarom een weloverwogen assortiment.

Daag ons uit

Geen idee is te gek, geen vraag is te veel. Met al 550 Pikmeerkruisers op het water zien wij nog steeds elke nieuwe Pikmeerkruiser als een uitdaging. Kom eens langs op onze werf om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, u te laten inspireren en daag ons uit. Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën voor uw perfecte droomjacht.

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

afspraak-maken

Of bel: 0566-621719