Boot zomer en winterklaar

Uw boot vaarklaar maken

Het is stil in de jachthavens aan het Pikmeer. Toch zijn er in de kou een paar ‘diehards’ aan het werk. In de boothuizen van jachthaven de Groot in Grou zijn ze namelijk al weer druk bezig de stalen jachten vaarklaar te maken voor het watersportseizoen. De medewerkers van Jachtwerf de Groot in Grou weten precies waar rekening mee gehouden moet worden en kunnen dit indien gewenst volledig voor u uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen? De sleutel omdraaien en genieten!

Test onderhoud

Boot zomerklaar maken

De boot gaat bijna weer te water. Tijd om de laatste onderhoudsklusjes aan te pakken. Onze medewerkers lopen dan ook kritisch langs alle mogelijke plekken die nu al of binnenkort problemen kunnen gaan geven. Kleine oorzaken hebben op een boot soms grote gevolgen. Daarom helpen wij u graag zodat u compleet ontzorgd het water weer op kan gaan. Alle systemen worden zorgvuldig langsgelopen en weer helemaal in orde gemaakt. Denk hierbij aan accu’s, elektrische aansluitingen, de motor, leidingwerk, veiligheidsmiddelen, touwwerk en watersystemen.

Winterklaar maken boot

Als het vaarseizoen helaas weer voorbij is, wordt het tijd om uw boot naar de winterstalling te brengen en winterklaar te maken. Het winterklaar maken van uw boot is van groot belang voor het behoud van uw boot. Er zijn er heel wat zaken die in orde moeten zijn voordat uw jacht goed voorbereid in winterslaap kan gaan. Denk hierbij aan antivries maatregelen maar ook het winterklaar maken van de scheepsmotor.

Bent u nieuwsgierig geworden?

afspraak-maken

Of bel: 0566-621719