Modellen

Modellen

Onze nieuwste Pikmeerkruisers bergen meer dan een halve eeuw ervaring. En dat is terug te zien. Onze Pikmeerkruisers bestaan uit drie overkoepelende modellen: de Open Kuip, Achterkajuit en de Flybridge. Alle modellen vallen onder categorie B. De Pikmeerkruiser kenmerkt zich door comfort, veel leefruimte en de luxe aan boord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stahoogte in alle kamers. Wie dus met meerdere personen op pad wil gaan en daarnaast veel luxe, ruimte en comfort wenst kiest voor een Pikmeerkruiser.

Altijd een unieke Pikmeerkruiser

Doordat u als klant veel inbreng heeft in de uiteindelijke uitvoering van het schip, is eigenlijk geen Pikmeerkruiser gelijk. Wel is er al vanaf het begin een soort basisontwerp ontstaan, dat vanwege de praktische inrichting en de geleverde kwaliteit geliefd is bij actieve watersporters uit heel Europa.

Het interieur kan naar uw wens ingericht worden. Dat maakt dat het luxe jacht een persoonlijke beleving wordt.

En dat is dan ook precies wat de Pikmeerkruiser uitstraalt: een tot in detail doordacht basisontwerp, dat – met veel inbreng van de klant – vakkundig is gebouwd en met veel zorg is afgewerkt. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze custom built jachten.

Altijd het mooiste uitzicht

Vanaf de stuurstand heeft u tijdens het varen altijd goed uitzicht naar alle kanten. Ook de passagiers zien vanaf de bank in de salon altijd de gehele omgeving. Zo mist u geen moment. Bij een passerend schip beweegt de Pikmeerkruiser nauwelijks, trillingen zijn amper waar te nemen. Ultieme rust, kracht en degelijkheid. Dat is wat u op een Pikmeerkruiser kan verwachten.

Vetus Deutz

Al onze jachten beschikken standaard over een Vetus Deutz scheepsmotor. Afhankelijk van de grootte van het schip hebben de Pikmeerkruisers een vermogen variërend van een 114 pk motor (Vetus Deutz DT44) tot een 170 pk (Vetus Deutz DT66) 6 cilinder motor. Vetus Deutz motoren zijn ontworpen voor zowel plezier- en beroepsvaart en speciaal afgestemd voor inbouw in uw schip. Uiteraard is dit aan te passen naar wens.