38' OC premier

De Open Kuip is de allereerste Pikmeerkruiser die te water ging en nog altijd het meest populaire jacht onder watersporters. Met zijn geringe doorvaarhoogte en prachtige open en gelijkvloerse overloop van de salon naar de kuip is het favoriete schip van mensen die gaan voor leefruimte en comfort. De kleine draaicirkel, de stabiliteit en de korte remweg maken het varen tot een ware belevenis.

Compact met hetzelfde comfort

De 38 OC premier is met een doorvaarhoogte van slechts 2,45 en een nóg kleinere maat een mooie toevoeging aan ons assortiment. Nog compacter, maar met hetzelfde comfort dat u van een Pikmeerkruiser gewend bent. Met een lengte van 11,90 meter en een breedte van 3,60 (smaller en korter voor de Bodensee) meter is de 38 OC Premier een mooie aanvulling op onze bestaande Open Kuip modellen. En ondanks de kleinere maat wordt ook de 38 OC geliefd om zijn luxe, comfort, ruimtelijke indeling en stahoogte van maar liefst 1,95m.

Ruimtelijk gevoel

Door de prachtige raampartij in de salon, het ronde dak en de rondgezette spiegel is er nog meer binnenruimte en geeft ook de 38 OC een gevoel van ruimte. Daarnaast is het door de iets verhoogde en verbrede romp mogelijk om een tweede slaapvertrek onder de kuipbank kwijt te kunnen. En over ruimte gesproken: ook de 38 OC Premier is recentelijk uitgevoerd om de ruime wateren van de Bodensee mee te bevaren. Droomt u ook van een jacht waarmee u over de Bodensee kunt varen? Wij zijn u graag van dienst en kunnen elk schip zo uitvoeren dat u ermee de Bodensee kunt bevaren. Lees hier meer over de Bodensee-edition.Wilt u meer weten over 38' OC premier?

Of bel ons: 0566-621719

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.