Modellen

Open Cockpit

De Open Cockpit is de allereerste Pikmeerkruiser die te water ging en nog altijd het meest populaire jacht onder watersporters. Met zijn geringe doorvaarhoogte en prachtige open en gelijkvloerse overloop van de salon naar de kuip is het favoriete schip van mensen die gaan voor leefruimte en comfort. De kleine draaicirkel, de stabiliteit en de korte remweg maken het varen tot een ware belevenis.

Optimaal comfort

De Pikmeerkruiser Open Kuip kenmerkt zich door de salon die gelijkvloers overloopt in de kuip en is daarmee het favoriete schip voor mensen die gaan voor leefruimte, comfort en een geringe doorvaarthoogte. De kleine draaicirkel, de stabiliteit en de korte remweg maken het varen tot een ware belevenis.

Hoog uitrustingsniveau

Elke Pikmeerkruiser Open Kuip is al voorzien van een ruime salon. Echter door het openen van de vier royale salondeuren transformeert u de salon en open kuip tot één grote leefruimte.
De pantry bevindt zich voor in het schip en kan volledig naar uw inzichten worden ingericht. Zo kunt u kiezen uit diverse vormen keukenblad, bijvoorbeeld in U-vorm of L-vorm. Ook wat betreft de inrichting zijn vele keuzes mogelijk.

Een eigenaar krijgt luxe

Een Pikmeerkruiser wordt gebouwd voor mensen die van ruimte en comfort houden, daarom bevindt zich voor in het schip een ruime eigenaarshut met een Frans bed en een badkamer met gescheiden douche. Vanaf de Pikmeerkruiser 40 OC Premier kan er onder de open kuip een tweede slaapvertrek worden ingebouwd. Ideaal om gasten voor meerdere dagen aan boord te ontvangen.

Wat u wilt, kunnen wij maken

Elke wens van een klant is voor ons een uitdaging, zolang het maar binnen onze hoge kwaliteits- en comfortnormen kan worden uitgevoerd. Zo is in samenwerking met een internationale klant een schip gerealiseerd met een zeer minimalistisch en licht interieur, zie hiervoor onze custom jachten. Kom langs en ervaar hoe onze vakmensen ook uw droomschip kunnen bouwen.

 
email