50' FB Premier

Vanaf de royale Flybridge (50′ FB Premier) met comfortabele hoekbank met ruimte voor maarliefst 8 personen heeft u een prachtig, onvergetelijk uitzicht over de omgeving. Door de vrijstaande stuurstand staan de salon en voorkajuit in open verbinding met elkaar. Het interieur ademt daardoor een sfeer van ruimte en gezelligheid.

Voorkajuit en sanitair

In de voorkajuit van deze 50voeter bevindt zich aan stuurboord een royale 4-persoons dinette. Tegenover de dinette is een ruime en praktisch ingerichte U-vormige keuken gebouwd, voorzien van alle gemakken. De doucheruimte met wastafel is zeer ruim en uitgerust met een luxe massagedouche. De toiletruimte met elektrisch toilet en wastafel bevindt zich tegenover de doucheruimte.

De 50′ FB Premier: De ideale reisgenoot

De eigenaarshut in de voorkajuit heeft een 2 meter lang en 1,60 breed vrijstaand bed en is voorzien van voldoende kastruimte. Een vrij gestoffeerde, prachtig rondvormige kuipbank met daarnaast twee inklapbare instaptrapjes siert de open kuip. Onder deze bank bevindt zich optioneel een tweede slaapvertrek met een één en twee persoonsbed. De Pikmeerkruiser Flybridge is een ongelofelijk ruim en comfortabel schip met uitmuntende vaareigenschappen. Voor wie echt wil genieten, is deze Pikmeerkruiser de ideale reisgenoot.

Uw boot, uw keuzes

Bij het bouwen van uw droomschip staan uw smaak en voorkeuren centraal. Zo is keuze van stoffering altijd heel persoonlijk, zoals op de foto’s van onze custom built jachten te zien is. Hierbij is het belangrijk een goede afstemming te vinden tussen interieurindeling, soort betimmering (teak, mahonie en/of kersen) en stoffering. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag. Zo bouwen wij in samenspraak met u een Flybridge om bij weg te dromen.

Indelingstekening per typeWilt u meer weten over 50' FB Premier?

Of bel ons: 0566-621719

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.