48' FB Premier

Vanaf de royale Flybridge met comfortabele hoekbank met ruimte voor maarliefst 8 personen heeft u een prachtig, onvergetelijk uitzicht over de omgeving. Door de vrijstaande stuurstand staan de salon en voorkajuit in open verbinding met elkaar. Het interieur ademt daardoor een sfeer van ruimte en gezelligheid.

Voorkajuit en sanitair

In de voorkajuit van de Flybridge bevindt zich aan stuurboord een royale 4-persoons dinette. Tegenover de dinette is een ruime en praktisch ingerichte U-vormige keuken gebouwd, voorzien van alle gemakken. De doucheruimte met wastafel is zeer ruim en uitgerust met een luxe massagedouche. De toiletruimte met elektrisch toilet en wastafel bevindt zich tegenover de doucheruimte.

De ideale reisgenoot

De eigenaarshut in de voorkajuit heeft een 2 meter lang en 1,60 breed vrijstaand bed en is voorzien van voldoende kastruimte. Een vrij gestoffeerde, prachtig rondvormige kuipbank met daarnaast twee inklapbare instaptrapjes siert de open kuip. Onder deze bank bevindt zich optioneel een tweede slaapvertrek met een één en twee persoonsbed. De Pikmeerkruiser Flybridge is een ongelofelijk ruim en comfortabel schip met uitmuntende vaareigenschappen. Voor wie echt wil genieten, is deze Pikmeerkruiser de ideale reisgenoot.

Zelf ideeën?

Zowel de indeling als de keuze van het interieur en de apparatuur wordt altijd volledig in samenspraak met u bepaald. Het royale interieur van onze Pikmeerkruisers biedt tal van indelingsopties. Wij bespreken dan ook graag onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met u. Niets is te gek, bekijk ook onze custom built jachten.

Technische gegevens

Lengte14.25 m
Breedte4.45 m
Gewicht17 T
MotorVetus Deutz VD6.170, 125kW (170pk)

Indelingstekening per typeWilt u meer weten over 48' FB Premier?

Of bel ons: 0566-621719