44' FB Premier

Vanaf de royale 44 Flybridge Premier met comfortabele hoekbank waar ruimte is voor maar liefst 8 personen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Door de vrijstaande stuurstand staan de salon en voorkajuit in open verbinding met elkaar. Het interieur ademt daardoor een sfeer van ruimte en gezelligheid.

De ideale reisgenoot

De Pikmeerkruiser 44 Flybridge Premier is een ruim en comfortabel schip met uitmuntende vaareigenschappen. Voor wie echt wil genieten, is deze Pikmeerkruiser de ideale reisgenoot. De 44 FB Premier heeft een mooie lengte van 13,10 meter en een breedte van 4,05 meter en is daarmee een mooie aanvullen op onze Flybridge modellen.

Wat u wilt, kunnen wij maken

Elke wens van een klant is voor ons een uitdaging, zolang het maar binnen onze hoge kwaliteits- en comfortnormen kan worden uitgevoerd. Zo is in samenwerking met een internationale klant een schip gerealiseerd met een zeer minimalistisch en licht interieur. Zie hiervoor onze custom jachten of kom langs en ervaar zelf hoe onze vakmensen ook uw droomschip kunnen bouwen.

Technische gegevens

Lengte13,35 m
Breedte4,05 m
Gewicht14 T
MotorYanmar 4LV150, 110kW (150pk)

Indelingstekening per type

 Wilt u meer weten over 44' FB Premier?

Of bel ons: 0566-621719

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.