Modellen

Flybridge

De Flybridge heeft het beste van beide werelden: een grote kuip én een heel zonnedek. Deze Pikmeerkruiser is gemaakt voor echte vaarliefhebbers die houden van overzicht, luxe en comfort op het water. Zowel vanuit de open kuip als vanaf de bridge ervaart u de sensatie van het varen op een Pikmeerkruiser. Voel de wind door uw haren en geniet van het adembenemende uitzicht dat u heeft vanaf de flybridge.

Carte blanche

Ook de Pikmeerkruiser Flybridge heeft , zoals alle Pikmeerkruisers, het predicaat CE categorie B. Hiermee heeft u vrij spel om met gemak de Franse, Engelse of Scandinavische kust te ontdekken. Tijdens manoeuvres in havens en sluizen heeft u vanaf de bridge perfect overzicht. Al varend ontdekt u dat de kwaliteiten van ook dit motorjacht passen in de lange traditie van de Pikmeerkruiser: solide, stabiel en koersvast. Onder andere door de korte draaicirkel is de Flybridge een sensatie om mee te varen.

De ideale reisgenoot

Vanwege haar beschutte kuip, dubbele besturing en het hoge uitrustingsniveau is de Flybridge een schip dat gemaakt is om verre reizen mee te maken. De Flybridge is dan ook de ideale reisgenoot. Daarnaast kan vanaf de Pikmeerkruiser 44 FB Premier een extra slaapvertrek onder de open kuip worden aangebracht.

Uw boot, uw keuzes

Welk model u ook kiest, de Pikmeerkruiser is altijd ruim en voorzien van veel kastruimte. De uitrusting, interieur en het exterieur van de boot worden dan ook geheel naar uw wens samengesteld. Of u nu kiest voor de klassieke uitstraling en inrichting of meer voelt bij een strakke moderne inrichting: elke wens is voor ons weer een nieuwe uitdaging.

 
email