Jachten op maat bouwen

Jachten op maat bouwen, Pikmeerkruiser

Pikmeerkruiser heeft eigen modellen die vaak gebouwd worden. Dit zijn herkenbare en zeer populaire modellen. Naast de Pikmeerkruiser modellen die op onze website te vinden zijn ontwikkelen wij op wens van de klant ook zeer speciale jachten op maat.

Jachten op maat bouwen naar uw wens

Jachten op maat bouwen doet Pikmeerkruiser al jaren. Doordat u als klant veel inbreng heeft in de uiteindelijke uitvoering van het schip is geen Pikmeerkruiser gelijk. Het basisontwerp, dat vanwege de praktische inrichting en kwaliteit geliefd is bij veel watersporters, is dus compleet aan te passen naar uw wensen. Zo heeft u altijd een unieke Pikmeerkruiser. Recentelijk hebben wij een Pikmeerkruiser gebouwd waar – naar wens van de klant – de deur achterin de boot is geplaatst. Deze deur in de spiegel wordt al een aantal jaren gedaan, alleen de laatste tijd steeds vaker. Ook is er al eens een extra kast ingebouwd om glazen en flessen wijn netjes op te bergen. Onze timmermannen denken zelfs graag mee in oplossingen.

Jachten op maat, zoals een rolstoeleditie

Een ander voorbeeld van jachten die wij op maat bouwen, is onze rolstoeleditie. Recentelijk hebben we een jacht compleet aangepast op het gebruik van een rolstoel. Ook het interieur is hier helemaal op gemaakt. Met een kraan, welke gemonteerd zit op de Flybridge, kan de eigenaar zichzelf aan boord hijsen. Het trapje naar de keuken is niet langer een obstakel door het monteren van een schaarlift die in de vloer verzonken is. Ook met de op afstand bedienbare lift kan de eigenaar zichzelf op de Flybridge tillen om te genieten van het varen op de Flybridge. Het schip is zo ingedeeld dat er ook binnen gemakkelijk gemanoeuvreerd kan worden met een rolstoel. Door het verlengde zwemplateau is het schip via de achterkant gemakkelijk te betreden, de verbrede deur in de spiegel zorgt voor een eenvoudige doorgang naar de kuip. Al met al een perfect voorbeeld van een Pikmeerkruiser bouwen naar wens, en zo kunnen wij er nog veel meer bouwen.

Interieur van uw jacht op maat

Ook qua interieur is alles mogelijk. Zo is in samenwerking met een internationale klant een schip gerealiseerd met een zeer minimalistisch en licht interieur, zie de foto’s hieronder. Er is zelfs een echt bankstel in geplaatst zodat het jacht als een tweede huis aanvoelt.

Bestel nu uw jacht op maat

Heeft u zelf ook ideeën over hoe u uw jacht iets eigens of anders wilt meegeven? In het interieur, het exterieur, andere vormen of een speciale (hout)kleur? Oftewel, bent u geïnteresseerd in onze jarenlange ervaringen in het bouwen van jachten op maat? Kom langs voor een gesprek, verras ons met uw ideeën en ervaar hoe onze vakmensen alles op alles zetten om uw droomschip waar te maken.Wilt u meer weten over Jachten op maat bouwen?

Of bel ons: 0566-621719

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.