Custom built jachten

Custom built jachten

Naast de Pikmeerkruiser modellen die op onze website te vinden zijn ontwikkelen wij op wens van de klant ook zeer speciale jachten. Doordat u als klant veel inbreng heeft in de uiteindelijke uitvoering van het schip is geen Pikmeerkruiser gelijk. Het basisontwerp, dat vanwege de praktische inrichting en kwaliteit geliefd is bij veel watersporters, is dus compleet aan te passen naar uw wensen. Zo heeft u altijd een unieke Pikmeerkruiser. Zo hebben wij recentelijk een Pikmeerkruiser gebouwd waar – naar wens van de klant – de deur achterin de boot is geplaatst.

De rolstoeleditie

Een ander voorbeeld van onze custom built jachten is onze rolstoeleditie. Recentelijk hebben we een jacht compleet aangepast op het gebruik van een rolstoel. Ook het interieur is hier helemaal op gemaakt. Met een kraan, welke gemonteerd zit op de Flybridge, kan de eigenaar zichzelf aan boord hijsen. Het trapje naar de keuken is niet langer een obstakel door het monteren van een schaarlift die in de vloer verzonken is. Ook met de op afstand bedienbare lift kan de eigenaar zichzelf op de Flybridge tillen om te genieten van het varen op de Flybridge. Het schip is zo ingedeeld dat er ook binnen gemakkelijk gemanoeuvreerd kan worden met een rolstoel. Door het verlengde zwemplateau is het schip via de achterkant gemakkelijk te betreden, de verbrede deur in de spiegel zorgt voor een eenvoudige doorgang naar de kuip. Al met al een perfect voorbeeld van een Pikmeerkruiser bouwen naar wens, en zo kunnen wij er nog veel meer bouwen.

Uw droomschip

Ook qua interieur is alles mogelijk. Zo is in samenwerking met een internationale klant een schip gerealiseerd met een zeer minimalistisch en licht interieur, zie de foto’s hieronder. Er is zelfs een echt bankstel in geplaatst zodat het jacht als een tweede huis aanvoelt. Heeft u zelf ook ideeën over hoe u uw jacht iets eigens of anders wilt meegeven? In het interieur, het exterieur, andere vormen of een speciale (hout)kleur? Kom langs voor een gesprek, verras ons met uw ideeën en ervaar hoe onze vakmensen alles op alles zetten om uw droomschip waar te maken.Wilt u meer weten over Custom built jachten?

Of bel ons: 0566-621719

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.