Modellen

Aft cabin

De Pikmeerkruiser Achterkajuit (AC) is het ideale schip als u over een zee aan leefruimte wilt beschikken. Van alle Pikmeerkruiser-modellen biedt de Achterkajuit het maximum aan woonruimte en/of extra slaapvertrekken. Uitermate geschikt voor een groter gezelschap. U kunt volop genieten van de zon dankzij het comfortabele ruime achterdek, waar de achterkajuit dan ook om bekend staat.

De mooiste plaatsen

Door de geringe doorvaarhoogte kunt u op de mooiste plaatsen komen, die voor andere jachten vaak moeilijk of niet bereikbaar zijn. De kleine draaicirkel, de stabiliteit en de korte remweg maken het besturen en manoeuvreren van het schip tot een ware belevenis. Een echte Pikmeerkruiser.

Als een tweede thuis

Wij van Pikmeerkruiser stellen leefcomfort voorop. Elk schip is dan ook voorzien van verwarming, een toilet en een douche die kan worden afgeschermd van de toiletruimte. De keuken is standaard voorzien van een vierpits gasstel, een ingebouwde koelkast en veel kastruimte. Ook is het mogelijk keramisch te koken of een combioven te plaatsen. De Pikmeerkruiser Achterkajuit is als een tweede thuis, alles is mogelijk. De buitenbesturing heeft een belangrijke plaats op het achterdek. Vanaf hier heeft u prachtig uitzicht. Het vijfdelig neerklapbaar windscherm en de luxe cabriolet bieden u beschutting tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Nog meer ruimte

Nieuw is een binnenstuurconsole die ‘los’ staat van de bakboordwand: hierdoor wordt de pantry nog meer betrokken bij de salon. Daarnaast kunt u de binnenbesturing ook nog laten vervallen, zo ontstaat er een nóg ruimere salon.

Voor de zwemliefhebbers

Bent u een echte zwemliefhebber? De Achterkajuit beschikt over een goed toegankelijk breed zwemplateau met een zwemtrap. Daarnaast kan in de achterwand ook nog een buitendouche met warm en koud stromend water worden aangebracht. Een ‘must’ voor de echte zwemliefhebbers.

Uw boot, uw keuzes

Bij het bouwen van uw droomschip staan uw smaak en voorkeuren centraal. Zo is keuze van stoffering altijd heel persoonlijk. Hierbij is het belangrijk een goede afstemming te vinden tussen interieurindeling, soort betimmering (teak, mahonie en/of kersen) en stoffering. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag. Daarnaast is bij de Pikmeerkruiser Achterkajuit zowel in de achterkajuit als onder het voordek uitbreiding met een luxe eigenaarshut met een ruim tweepersoonsbed mogelijk.

 
email