OCCASIONS

Occasions

TWEEDEHANDS BOTEN/ OCCASIONS TE KOOP FRIESLAND

Bij Pikmeerkruiser in Grou hebben we tweedehands boten/ occasions te koop (in Friesland). Naast onze nieuwe Pikmeerkruiser motorjachten, verkopen we op onze werf in het Friese Grou ook tweedehands schepen. Zo ervaart u de luxe en comfort van een Pikmeerkruiser, voor de prijs van een occasion. Daarnaast hebben wij in onze werf alle mogelijkheden om uw occasion helemaal naar wens te maken. Alles is mogelijk. Kom snel langs of lees er meer over hier onder. 

Pikmeerkruiser boten te koop in Friesland

De boten die in onze werf in Friesland te koop staan bestaan voornamelijk uit onze eigen Pikmeerkruiser modellen: de Open Kuip, Achterkajuit en de Flybridge. Maar we bieden ook gebruikte boten aan van andere merken en jachtwerven. Door het goede onderhoud, dat wij hier op de werf bieden, zijn de tweedehands boten bijna niet van nieuw te onderscheiden. Zo krijgt u dus dezelfde luxe, voor een lagere prijs. Hoe kan dit? Onze werf bestaat o.a. uit een spuithal, waar onze boten, mocht het nodig zijn, worden geplamuurd  en een ‘2 componenten verfsysteem’ wordt aangebracht. De klant heeft zelf de keuze uit verschillende kleuren en kleurcombinaties. Onze monteurs en installateurs voorzien de tweedehands boten daarnaast van alles wat je als klant maar wenst. Waar vroeger een kacheltje en 12 volt de standaard was, bouwen we inmiddels al een waterverwarming, centrale verwarming, een inductie om op te koken, een was- en droogcombinatie, een generator (eigen stroomvoorziening) en 220 volt (net als thuis) in onze boten. Super luxe en dat hebben we ook graag.  Bekijk alle tweedehands boten/ occasions op onze website of kom eens langs in onze jachthaven.

Meer dan alleen tweedehands boten te koop

Op onze Jachtwerf in hartje Friesland fabriceren wij alles onder één dak. Het gezegde: “vakmanschap is meesterschap” is dan ook zeker van toepassing op Pikmeerkruiser. Naast dat we zelf nieuwe jachten bouwen zijn we ook gespecialiseerd in alle onderhoudswerkzaamheden aan uw motorjacht. Als u bij ons een tweedehands boot koopt, kunt u vervolgens ook altijd terrecht voor een volledige motorbeurt, refit van het interieur of andere herstelwerkzaamheden. Ook voor de winterstalling kunt u terecht bij jachtwerf De Groot. We maken uw jacht altijd weer vaarklaar én eventueel klaar voor een nieuwe eigenaar. U kunt namelijk ook een boot te koop zetten bij ons. Wij bij Pikmeerkruiser hebben al jaren ervaring in jachtmakelaardij en weten daarom altijd weer een goede eigenaar te vinden voor uw boot.

Neem contact op of kom langs in onze werf in Friesland

Heeft u specifieke wensen of wilt u graag kijken welke tweedehands boten wij te koop hebben? Kom dan gerust bij ons langs in het pitoreske Grou (in Friesland).