Alles onder één dak

Echt alles onder één dak

Onze passie ontwaakte meer dan 50 jaar geleden bij het bouwen van sterke en prachtige jachten. Tegenwoordig doen wij veel meer dan dat alleen. Verhuur, schilderen, schadeherstel en meer: ons team gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Modellen

Onze modellen zijn stuk voor stuk uniek. Wij bouwen een jacht namelijk in samenspraak met u en elke kruiser wordt ingericht naar uw wensen. Het gehele bouwproces, van het lassen van de eerste staalplaat tot de tewaterlating, vindt dan ook volledig plaats op onze werf in Grou, het hart van het Friese watersportgebied. De bouw van een Pikmeerkruiser is een belevenis op zich; staal en hout worden door onze vakmensen bewerkt tot een luxe jacht. Benieuwd naar onze modellen?

Kijk dan hier voor meer informatie >

modellen

Occasions

Onze Pikmeerkruisers gaan jaren mee en door het goede onderhoud dat wij hier op de werf bieden zijn de tweedehands boten bijna niet van nieuw te onderscheiden. Onze occasions bestaan voornamelijk uit onze eigen Pikmeerkruiser modellen, maar we bieden ook gebruikte boten aan van andere merken/jachtwerven. Op zoek naar een tweedehands jacht?

Kijk dan hier voor meer informatie >

occasions

Onderhoud

Naast het bouwen en verkopen van jachten is ons team ook gespecialiseerd in het onderhoud van de jachten. Bij jachtwerf de Groot is uw jacht in goede handen. Onze medewerkers hebben de Pikmeerkruiser ten slotte vanaf het casco opgebouwd, dus weten precies hoe het jacht in elkaar steekt. We bespreken en bekijken graag samen met u welke vorm van onderhoud het beste bij uw situatie past. Zo verzorgen wij het winter en zomer vaarklaar maken van uw jacht, het herstellen van schade en het schilderen van uw schip.

Kijk hier voor meer informatie >

schilderen

Upgrades

Onze medewerkers weten precies wat mogelijk is als het gaat om upgrades aan uw jacht. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en zijn niet bang voor een uitdaging. Zo hebben wij ervaring met het inbouwen van nieuwe accessoires, installeren van motoren, vuilwatertanks en generators, het herstofferen van een jacht en het verzorgen van een complete refit. Nieuwsgierig?

Hier vindt u meer over ons aanbod op het gebied van upgrades >

Services

Heeft u zelf geen jacht maar zou u graag een Pikmeerkruiser willen huren? Of heeft u wel een jacht, maar zou u deze toch willen verkopen of bent u op zoek naar winterstalling? Ook daar weten wij raad mee. Want niet alleen bieden wij meer dan 100 bootstallingen, ook kunt u bij ons terecht voor jachtverhuur en voor jachtmakelaardij. Binnen hebben we plaats voor de winterstalling van circa 30 schepen. Meer weten?

Kijk dan hier voor meer informatie >

verhuur

Pikmeerclub

Varen op een Pikmeerkruiser is een gevoel dat niet te vergelijken is: uitstekende vaareigenschappen, een zee van ruimte, een complete uitrusting en een fantastische inrichting. Vandaar ook dat onder klanten de behoefte is ontstaan dit speciale, warme “Pikmeerkruiser gevoel” met elkaar te delen. Al vanaf het begin zoeken Pikmeerkruisers elkaar op, bezoeken ze elkaars boten en delen ze elkaars prachtige reisverhalen. En zo is in 1987 de hechte Pikmeerkruiserclub (PKMC) ontstaan: door Pikmeerkruisers, voor Pikmeerkruisers. Wilt u deel uitmaken van de Pikmeerclub of meer weten over onze reizen?

Kijk dan hier voor meer informatie >

pmkc