Al drie generaties jong

  De Pikmeerkruiser is geliefd bij velen. Het schip heeft een herkenbaar model ook na de laatste vernieuwingen. Al meer dan vijftig jaar wordt er topkwaliteit geleverd, inmiddels staat de derde generatie aan het roer bij dit unieke bedrijf. In de vijf decennia dat het bedrijf bestaat zijn er al meer dan 550 kruisers gebouwd. De stijl van het interieur is natuurlijk een kwestie van smaak, en die kan verschillen. Pikmeerkruiser biedt daarom iedere klant de mogelijkheid om dit helemaal naar eigen wens in te vullen.

  Alles onder één dak

  Wat de jachtbouwer in Grou bijzonder maakt is dat alles onder één dak gefabriceerd wordt . Het spreekwoord:” vakmanschap is meesterschap” is zeker van toepassing op Pikmeerkruiser. Het begint met een paar uitgesneden platen staal die uiteindelijk uitgroeien tot een luxe jacht. Omdat alles door Pikmeerkruisers zelf gefabriceerd wordt zijn de lijnen kort en is de jachtbouwer uiterst flexibel. Wensen van de klant kunnen verwerkt worden, of u nu liefhebber bent van een modern of een klassiek interieur en alles daar tussenin.

  Voor elke liefhebber een passende uitvoering

  De ‘pake’ van Hendrik de Groot begon ruim 50 jaar geleden midden in Grou met de bouw van stalen kruisers van zeven tot 8 meter. De vader van Hendrik, Bouwe maakte Pikmeerkruiser groot. Nu zijn er moderne productie hallen aan het Pikmeer in Grou waar luxe jachten tot ruim 14 meter gebouwd worden. Van de Pikmeerkruiser zijn drie verschillende uitvoeringen; De open kuip, de pikmeerkruiser met achterkajuit en het flybridge model. De series worden in verschillende lengtes en uitvoeringen gebouwd.

   

   

  Share
  This

  Stuur een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.