5 voorbeelden van ultieme luxe in uw Pikmeerkruiser boot

  Als u Pikmeerkruiser een beetje kent dan weet u dat wij niet uit de weg gaan voor een beetje uitdaging. Waar vroeger een kacheltje en 12 volt de standaard was, bouwen we inmiddels al een waterverwarming, centrale verwarming, een inductie om op te koken, een was- en droogcombinatie, een generator (eigen stroomvoorziening) en 220 volt (net als thuis) in onze boten. Super luxe en dat hebben we ook graag. Comfort net als thuis. Hier onder noemen we vijf voorbeelden van ultieme luxe in uw Pikmeerkruiser boot.

  1.    Een van de voorbeelden van luxe in uw boot: Inductie kookplaat

  De uitrusting van een Pikmeerkruiser wordt steeds luxer, zo is inductie koken eerder regel dan uitzondering “net als thuis”. Kookt u thuis graag op inductie? Waarom zorgt u er dan niet gewoon voor dat dit op uw boot ook kan? U hoeft nergens aan te wennen en stapt zo vanuit uw vertrouwde keuken thuis de boot in, waar u gewoon door kunt gaan met waar u was gebleven. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel en ja, hoe kan het ook anders, bij Pikmeerkruiser gewoon mogelijk!

  2.    Was- en droogcombinatie in uw boot

  Een was- en droogcombinatie is ook één van de voorbeelden voor luxe in uw boot.  U hoeft nooit meer op zoek te gaan naar een plek waar u uw kleren kunt wassen en drogen. Ultieme luxe! Wij bouwen een was- en droogcombinatie gewoon in uw boot.

  3.    Waterverwarming in uw boot

  Optioneel kunt u de Pikmeerkruiser uitrusten met waterverwarming. Dit is centrale verwarming “net als thuis”, maar dan niet op gas maar op diesel. Hierdoor is het comfort erg hoog aan boord en is er altijd warm water tot uw beschikking. Wat zo fijn is aan een Pikmeerkruiser uitgerust met centrale verwarming: hij is bestand om al vroeg in het jaar het vaarseizoen te beginnen of tot laat in het seizoen door te varen.

  4.    Stabilisator voor uw boot

  Een stabilisator behoort zeker ook tot één van de voorbeelden van luxe voor uw boot. Voor de liefhebbers (degene die bijvoorbeeld op ruigere wateren varen) bevestigen wij een stabilisatoren aan uw Pikmeerkruiser. Elektrisch of hydraulisch. Dit computergestuurde systeem zorgt er voor dat de boot stabiel blijft op ruigere wateren. Zoekt u maar eens op YouTube naar Magnusmaster, dan kunt u zien wat voor invloed stabilisatoren hebben op het gedrag van de boot bij hogere golven.

  5.    Alles wat u wenst van hout

  Eigenlijk kunnen wij praktisch alles maken van hout wat u wenst, omdat alles wat u aan boord van de Pikmeerkruiser vindt van hout is handgemaakt. Vormgeving, maatvoering, unieke wensen, zoals kasten op maat, slaapkamers op maat, alles is mogelijk.

  Voorbeelden van luxe in uw boot

  De voorbeelden van luxe voor uw boot die u hier boven heeft gelezen zijn allemaal te verwezenlijken. We staan ook altijd open voor nieuwe uitdagingen. Dus heeft u een specifieke wens? Bespreek hem met ons en wie weet heeft u binnenkort uw luxe boot ‘op maat’. 

  Share
  This

  1 Comments

  1. Jan Rijks schreef:

   Geweldig om te zien welke de vooruitgang is ter vergelijking met jaren geleden. Wij zijn altijd erg tevreden geweest over de werf, de personeelsleden en de leiding. Helaas konden wij na ons pensioen en teruggang in inkomen niet meer genieten van de Pikmeerkruisers. Wij hebben er drie laten bouwen en kijken met genoegen terug aan de zeer goede herinneringen
   .

  Stuur een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.